Partners

HorecaBackoffice wil de horecaondernemer zo breed mogelijk ondersteunen in zijn ondernemerschap. Daarom werken we samen met specialisten die hun sporen in verschillende vakgebieden hebben verdiend. Zo beschikken we in elke situatie op een flexibele manier over de specialistische kennis die we op dat moment nodig hebben.

HorecaBusiness

Horecabedrijfsadvies

Alle succesvolle horecaondernemers hebben één ding gemeen: hun focus op de gast. Velen hebben behoefte aan professionele ondersteuning op allerlei ‘bijzaken’ van het ondernemen. Zeker op cruciale momenten, zoals bij de start van het bedrijf of bij het ontwikkelen van nieuwe plannen. Dat begint vaak met een financieringsvraag, maar houdt daar natuurlijk niet op. Er spelen vragen als: wat is een goede locatie, hoe organiseer ik de administratie, hoe ontwikkel ik een onderscheidend concept, hoe scherp zijn mijn inkoopcondities. Op die gebieden is voor veel ondernemers nog veel winst te behalen. En naar die winst gaan wij op zoek! Als ervaren horecabedrijfsadviseurs bieden we een breed pakket diensten en producten. We werken daarbij samen met professionele partners. Vanuit een sterke verbondenheid met de branche. Steeds met één doel: winst boeken voor de horecaondernemer.

Meer info: www.horecabusiness.nl

Axxent Accountants

Axxent Accountants is een klein accountantskantoor in Kampen.

Energiek, Inhoud en Krachtig, dat zijn zomaar een paar woorden die passen bij Axxent Accountants.

Als registeraccountants staan ze vanzelfsprekend klaar om ondernemers te ondersteunen bij alle financiële en fiscale aspecten van de onderneming. Van administratie tot jaarrekening en aangifte.

Hun Visie is: continue betrokken willen zijn bij hun cliënten. 

Meer info: www.axxentaccountants.nl 

BBT Supportancy, de accountant naast de ondernemer!

BBT Supportancy is een accountantskantoor in Meppel en op 1 oktober 2006 opgericht door registeraccountants Dick Bakker, Ronald Breedveld en Wieger Toering. Maar onder andere rechtsvoorgangers en handelsnamen, hebben ze inmiddels bijna 30 jaar ervaring als accountantskantoor, boekhoudkantoor, administratiekantoor en fiscaal- en bedrijfseconomisch adviseur. 

BBT Supportancy is een dynamisch accountantskantoor in Meppel met veel expertise die ze graag voor ondernemers inzetten.  

Meer info: www.bbt-supportancy.nl

 

PostNL

PostNL is marktleider in de postale markt. Een positie die zij iedere dag waar moet maken bij toenemende concurrentie en afnemende postvolumes. Dat vraagt om sterke marktbewerking, innovatie en een efficiënte organisatie.

Dienstverlening PostNL voor HorecaBackoffice

‘Betalingen verlopen doorgaans via de bank, met wie wij een directe koppeling hebben. Deze staan dus direct in ons systeem. Inkomende facturen, pinbonnetjes en andere documenten die een bedrijf heeft, worden opgestuurd in een verzamelenvelop. De envelop gaat naar PostNL, dat alles scant. Zo komen ook die gegevens in ons systeem.’

Meer info: www.postnl.nl

 

 

Intelly Online

Technische realisatie

Intelly Online, opgericht in 1998, is een jong en sterk groeiend softwarebedrijf met een duidelijke missie. 

We willen kleine en (middel)grote ondernemingen in staat stellen om hun financiële administratie en logistieke verwerking efficiënter te voeren en zo veel tijd en geld te besparen. 

Dat bereiken we via veilige en zeer gebruiksvriendelijke online oplossingen voor de boekhouding, relatiebeheer, inkoop/verkoop, logistiek/goederenstroom projecten, en e-commerce. En dit alles op een enorm visueel ingestelde omgeving!

Intelly Online is een eigentijdse en complete oplossing die volledig is doorontwikkeld en daarmee het sterke digitale hart van elke onderneming vormt. Een claim die we in elk opzicht voor u kunnen waarmaken, omdat úw toekomst uiteindelijk ook ónze toekomst is – iets wat we dagelijks ervaren bij de honderden administraties die u al zijn voorgegaan...

Onze Missie luidt:

  • Een toonaangevende aanbieder te worden in de online ERP omgeving dan wel online Administraties in Nederland voor het MKB en franchise organisaties in het bijzonder.
  • Erkenning en herkenning van Intelly als kwaliteitsspeler en specialist in de online hosting diensten markt.
  • Continu voorop lopen als het gaat om de beste en meeste flexibele ERP hosting systeem in de markt.
  • Tegen een betaalbare prijs zonder al te hoge conversie en implementatie kosten.
  • Verdere verbreding van het portfolio van software diensten om als totaal software leverancier te kunnen opereren. Gebaseerd op real-time ontwikkelingen.
  • Nauwe samenwerking realiseren met andere software en infrastructuur leveranciers in de MKB markt.

 Meer info: www.intelly.nl 

De Hooge Waerder

De Hooge Waerder is een accountantskantoor met klantenbelang hoog in het vaandel.  

Deze organisatie kenmerkt zich door een professionele wijze van handelen en een informele werksfeer. Vanuit de vestigingen Alkmaar, Beverwijk, Haarlem en Heerhugowaard,  wordt door ruim 160 gemotiveerde medewerkers een gevarieerde cliëntenportefeuille op o.a. financieel, fiscaal, juridisch en corporate finance gebied begeleid.

Meer info: www.dehoogewaerder.nl

Contact

Hebt u vragen, wilt u meer informatie of eens rustig verder praten over de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in.

Icoon

Bel +31-(0)20-820 2663

Icoon

Stel een vraag

Icoon

Support (Teamviewer)

 

Icoon

Meer informatie aanvragen

Icoon

Offerte aanvragen

 

Preferred Suppliers

  • Logo Horeca Nederland
  • Logo Horeca Nederland