Alleen in horeca meer starters dan in 2011 (terug naar nieuws)

donderdag, 29 november 2012 - 12:16

De hoogste overlevingskans geldt in de landbouw: 65 procent van de ondernemingen is na 5 jaar nog actief.

Starters in 2012
Het aantal starters nam in 2012 met 4 procent af ten opzichte van een jaar eerder. De horeca laat als enige branche een positieve ontwikkeling zien met 5,5 procent méér starters. De meesten starten een restaurant of cafetaria (+3 procent). Daarna volgt een café (+2 procent).

In de hotellerie waren juist 12 procent minder starters. Opvallend is verder dat er 12 procent meer mensen een camping startten.

 

Share    

Archief

Maart - 2019
Z M D W D V Z
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Contact

Hebt u vragen, wilt u meer informatie of eens rustig verder praten over de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in.

Icoon

Bel +31-(0)20-820 2663

Icoon

Stel een vraag

Icoon

Support (Teamviewer)

 

Icoon

Meer informatie aanvragen

Icoon

Offerte aanvragen