Veiligheid en privacy

Toegangsbeveiliging

HorecaBackoffice gebruikers identificeren zich met een gebruikersnaam (hun eigen email adres) en een wachtwoord. Deze toegangsbeveiliging wordt gerealiseerd door middel van Message Digest Algorithm 5. Dit betekent dat voor heel HorecaBackoffice de toegangsbeveiliging automatisch wordt afgedwongen.

Transportbeveiliging

Alle dataverkeer tussen uw PC en de servers van HorecaBackoffice wordt versleuteld middels de SSL encryptietechniek (2048 bits RSA versleuteling). Dit houdt in dat alle gegevens die over het internet gaan (zoals wachtwoorden en financiele cijfers) beveiligd zijn tegen 'afluisteren van het dataverkeer op het internet'.

Digitale serverbeveiliging

De servers van HorecaBackoffice bevinden zich achter een geavanceerde Hardwarematige Cisco ASA Firewall om ongeauthoriseerde toegang via het internet te voorkomen. Doordat de servers uitsluitend gebruikt worden voor het hosten van de HorecaBackoffice omgeving is de firewall zodanig strikt geconfigureerd dat vrijwel alle dataverkeer vanaf het internet geblokkeerd wordt.

Fysiek beveiliging

De servers van HorecaBackoffice bevinden zich in de datacenters van de Rackspace (www.rackspace.com). Beide datacenters bieden zeer strikte toegangsbeveiliging en uitgebreide voorzieningen tegen brand- en waterschade en stroomonderbreking. Ook hebben beide centers uitgebreide redundantie in hun internet verbindingen.

Backup

Van iedere individuele HorecaBackoffice administratie wordt iedere nacht een backup gemaakt. Tevens wordt van deze backup een extra kopie gemaakt die wordt opgeslagen in een ander, op enige afstand gevestigd, datacenter. Dit betekent dat bij vrijwel alle mogelijke calamiteiten de continuiteit van de opgeslagen data optimaal gegarandeerd is.

Contact

Hebt u vragen, wilt u meer informatie of eens rustig verder praten over de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in.

Icoon

Bel +31-(0)20-820 2663

Icoon

Stel een vraag

Icoon

Support (Teamviewer)

 

Icoon

Meer informatie aanvragen

Icoon

Offerte aanvragen